tiistai 7. maaliskuuta 2017

Kihlajaissynttäreiden visuaalinen ilme

Kuukauden päästä ovat siis vuorossa kihlajaiset, kolmekymppiset ja kaksikymmentäkuutiset (?). Eli juhlia yhdessä paketissa kolmien edestä. Toki tämmöinen bileiden sekametelisoppa tulee olemaan aikamoinen sotku myös kutsuttujen ihmisten puolelta, sillä mestoilla tulee olemaan sekä isovanhempiamme että muita sukulaisia ja kavereita. Huhhuh millainen sillisalaatti, ruokametaforien käyttöä jatkaakseni. Koska juhlat valmistuvan todellisella minimibudjetilla ja parin kuukauden varoajalla, niin myös koristelut tulevat olemaan hyvin simppeleitä ja diy-henkisiä. Viikko juhliemme jälkeen on pääsiäinen, joka tietysti ponnahti suunnitellessani päähäni hyvin nopeasti. Eli valikoin tiettyjä pääsiäisen elementtejä, joita pippaloissa tulee näkymään.

Värien puolesta juhlat tulevat olemaan pitkälti kermanvaaleaa, vaaleankeltaista ja keltaista. Pääelementteinä koristeluissa tulevat olemaan jotkin pääsiäiskukat sekä kynttilät, joita kumpiakaan en ole vielä hommannut. Tila on kuitenkin nuorisoseuran talo, joka on iso. Kovin suuria koristuksia emme lähde toteuttamaan, vaan aika simppelillä linjalla tullaan menemään. Tiedä vaikka hakisin myös mustikanvarpuja availemaan silmujaan sopivasti juhliin mennessä...

Pinterestiä selaillessani (kaikki kuvat siis sieltä) sain taas noin miljoona ideaa erilaisista hienoista koristeluvaihtoehdoista! Alunperin ajatuksena oli, että isken joka pöytään narsissin ja that's it, mutta homma tuntuu eskaloituvan aika huolella. Kivaahan juhlien suunnittelu on kun sitä saa harvoin tehdä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti