torstai 10. tammikuuta 2019

Hääpotretit

Tätä kirjoittaessa häistämme on kulunut yli kolme kuukautta. Tuntuu, että syyskuun lopusta on ihan hirveän kauan, mutta toisaalta ei tunnu siltä, että olisimme olleet kauan naimisissa. Uuden nimen opettelu on vienyt aikaa, ja meinaan välillä heittää vanhan sukunimen spontaanisti. Toisaalta joudun töissä vetämään nimikirjaimiani papereihin vähän väliä, joten ainakin lyhenne sujuu jo kuin vettä vain. Elämä avioparina ei tunnu sen ihmeellisemmältä kuin ennenkään. Minulle koko prosessin suurin hetki henkilökohtaisesti oli edelleen kosinta. Siitä tiesin, että mieheni on oikeasti erittäin tosissaan kanssani, ja suhteemme vakavuus kävi hänenkin osaltaan todenteolla ilmi.

Häiden jälkeinen aika on ollut myös siitä kivaa, että puolentoista vuoden suunnitteluprosessi on vihdoin ohi! Nautin häävalmisteluista, mutta visuaalisena ihmisenä halusin kaiken olevan kivannäköistä, pieneksi stressiksi asti. Nyt voin käyttää enemmän energiaa seuraavien elämän isojen askelten miettimiseen. Häät ovat nyt myös ihana muisto, johon tykkään palata ankeina maanantaipäivinä muistuttamaan mukavista asioista elämässä.

Pääsimme aikamatkalle häihimme vajaa kuukausi sitten, kun saimme kuvat kuvaajaltamme. Niistä näimme häitämme eri näkökulmasta kuin itse, kun kaikkeen ei ehtinyt tietenkään siinä tohinassa keskittyä. Sami Ukkonen sai aikaan todella kivat kuvamuistot, joista aiomme teettää kuvia hääalbumin ja kiitoskorttien lisäksi talomme seinälle, sitten kun saamme viimein sellaisen hankittua. Kävimme häitä ennen lyhyesti läpi kivoja kuvauspaikkoja, ja valikoimme mitä otetaan ja missä. Tämä mahdollisti sen, että käytimme potretteihin aikaa reilusti alle tunnin. Kaaso ja siskoni olivat osan aikaa mukana asettelemassa helmaa, tukkaa jne. Kuvaamisen aikana oli onneksemme älyttömän ihana syyssää, jota vieraat ihailivat tutustuen samalla juhlapaikkaan sekä sisällä että ulkona. Vältyimme sateenvarjon käytöltä kuvissa, ja tietysti myös mekkoni helman kastumiselta. Olen näihin potretteihin erityisen tyytyväinen, ja löysimme nopeasti oman suosikkimme kiitoskorttikuvaksi.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti