maanantai 21. elokuuta 2017

Hääpuku hankittu!

Kuinkas siinä kävikään sitten viimeisimmän postauksen...sain hankittua yllättäen unelmieni häämekon! Joskus näemmä aikaisin liikkeellä olo palkitaan ruhtinaallisesti, niin tälläkin kertaa. Kyttäilin siis Facebookin hääkirpputori-ryhmää sekä tori.fi:iä ahkerasti. Tuntui, että jokainen myyntiin tuleva hyvännäköinen häämekko oli väärää kokoa, todella hinnakas tai hirveän kaukana. Vihdoin tärppäsi: mekko Kuopiossa, myyjän antamat mitat vaikuttivat sopivilta itselleni ja hintapyyntö oli kohtuullinen. Sovin sovituksen jo seuraavalle päivälle eli eiliselle.

En odottanut mitään järkyttäviä tunteenpurkauksia hääpukua sovittaessani, enkä sellaisia saanutkaan. Tämä ei silti tarkoita sitä, ettenkö olisi ihastunut mekkooni heti. Makutuomarina mukana ollut äitini sen sijaan kävi lähellä vollottamista :D Mekko oli kaikkea sitä, mitä viimeisimmässä mekkopostauksessa toivoin sen olevan. Kaikista huvittavinta on se, että mitoiltaan se oli kuin minulle tehty. Tämä on erikoista siitä, että olen suht kurvikas ja lyhyt tapaus, mutta niin oli edellinenkin mekkoa käyttänyt morsian, jonka mittoihin se oli korjausommeltu. En joudu muokkaamaan mekkoani mitenkään. Istuvuutta parantaisi ainoastaan muutaman kilon pudotus, minkä aioin joka tapauksessa tehdä pienoisella kuntokuurilla häitä edeltävinä parina kuukautena. Maistuu ne herkutkin häissä sitten vähän erilaiselle, kun ei ole nykyiseen tapaan niitä päivittäin mässäillyt.

Luonnollisesti pidän mekkoni salassa vielä häihin asti, mutta pientä esimakua saanee sneak peek-kuvasta:


Kun mekko on hankittu, voin vihdoin huokaista syvään :) Nyt kaikki häiden olennaisimmat isot jutut on varmistuneet ja voin alkaa niihin pieniin yksityiskohtiin panostamisen pikkuhiljaa. Puvun hankinta oli tehtävä ennen esimerkiksi kenkien ja asusteiden miettimistä, joten ne lienevät listalla seuraavana. Nyt yritän nauttia järjestelyistä ajan kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti