perjantai 6. lokakuuta 2017

Tasan vuosi häihin!

Onkohan tälle päivälle olemassa joku nimitys, kuten muillekin hääpäiville on paperi- ja hopeahääpäivä jne. En usko, mutta saisi olla :D jotenkin koko oma naimisiinmeno tuntuu paljon konkreettisemmalta, kun päivä mahtuu tulevan yhden vuoden raameihin. Tähän asti päivä on tuntunut "sitten joskus hamassa tulevaisuudessa" - tyyppiseltä ratkaisulta, mutta nyt se on oikeasti tapahtumassa.

Palasin juuri reissulta Bremenistä, ja luonnollisesti katselin reissunpäällä myös hieman hääkamaa ohimennen. Ostoslistalla olivat lähinnä hääkengät, mutta päädyinkin löytämään ns. kakkoskenkäni. Eli ne, jotka laitetaan jalkaan tanssin ajaksi, kun koivet ovat jo väsyneet korkoihin.


Tykkään näistä ruusukultaisista kengistä paljon, sillä juuri vastaavia halusinkin. Näille on runsaasti käyttöä häiden jälkeen ja ne ovat sopivan rennot. Ostin popot Primarkilta, jossa ne kustansivat vain kuusi euroa. Olin ajatellut käyttäväni näihin ei niin tärkeisiin -hääasioihin max joku parikymppiä, joten olen löydökseen tosi tyytyväinen. Alunperin ajattelin ehkä perinteisempiä ballerinoja, mutta on nämä kyllä kivemmat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti